Slagerij Verweij

Slagerij Verweij

Onze recepten
For page 29 30 ovenschotel met gehakt en tortillachips

Ovenschotel met gehakt en tortillachips

Ingrediënten
  • 350 gram gehakt
  • 1 zakje tacokruiden
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • Tortillachips
  • 100 gram geraspte kaas

Bereidingswijze
Snijd de ui en de paprika in kleine stukjes. Bak het gehakt in een koekenpan rul. Voeg het grootste gedeelte van de ui toe en de paprika. Voeg de kruiden toe en roer goed door.

Verwarm de oven op 180 graden Celsius. Verdeel het gehaktmengsel over een ovenschaal. Steek de tortillachips hierin. Bestrooi met de kaas en de ui. Zet circa 15 minuten in de oven.

Serveer direct als snack of met rijst en een frisse salade voor een complete maaltijd.

Tip! Maak het geheel pittiger door cayennepeper toe te voegen met de kruiden.

Bereidingstijd: 30 minuten

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.