Slagerij Verweij

Slagerij Verweij

Onze recepten
For page recepten

Paassalade met kip en geitenkaas

Ingrediënten

  • 175 gram mango
  • 1 avocado
  • 100 gram veldsla
  • 250 gram kipfilet
  • Handje ongezouten pistachenootjes
  • 75 gram zachte geitenkaas
  • 6 radijsjes
  • 125 gram gele cherrytomaatjes
  • Snufje tijm

  • Voor de dressing
  • Snuf zout
  • Snuf peper
  • 1 eetlepel honing
  • Scheutje olijfolie
  • 50 milliliter sinaasappelsap

Bereidingswijze

Snijd de kip in blokjes. Kruid deze met een snufje tijm en peper en zout. Bak in een pan met een beetje olie in ca. 8 minuten gaar.

Snijd de mango, avocado, radijsjes en tomaatjes in stukjes.

Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar.

Verdeel de sla over 2 borden of een grote kom. Verdeel de groenten en mango erdoor en vervolgens ook de dressing. Kruimel de geitenkaas er over en wat pistache. Serveer de paassalade lauwwarm of koud.